9 λόγοι για να μην ασφαλιστείς!

….Δευτέρα πρωί , χτυπά ξανά το τηλέφωνο σου και στην οθόνη του κινητού σχηματίζεται ο -όχι πάλι- αριθμός του ασφαλιστή σου. Σε κάλεσε για να σου προτείνει μια συνάντηση προκειμένου να συζητήσετε για την ασφάλιση της υγείας σου. Του το αρνείσαι ευγενικά λέγοντας του ότι είσαι “στο τρέξιμο” ως μια καλή δικαιολογία για να τον αποφύγεις. Μεταξύ μας, ίσως έκανες καλά που τον απέφυγες μιας και πλέον έχεις 9 λόγους οι οποίοι σε δικαιολογούν απόλυτα!

 
1.000.000 Ευρώ
1. Έχεις αφήσει περίπου 1.000.000 Ευρώ στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή. Δεν έχεις ανάγκη συνεπώς ένα ασφαλιστήριο υγείας μιας και ευτυχώς ήσουν προνοητικός και κατάφερες να αποταμιεύσεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό ένα σεβαστό ποσό. Μην φοβάσαι τίποτα αφού πλέον μπορείς να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε δυσκολία μέσα από την περιουσία την οποία έχεις.
ακρίβεια ρολογιού

2. Ζεις σε χώρα όπου το κράτος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού. Ειδικά τα νοσοκομεία μάλιστα έχουν πλήθος ιατρικού προσωπικού και πληθώρα επιλογών σε υγειονομικό υλικό. Η κρατική πρόνοια, τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο σύστημα περίθαλψης είναι ιδανικό και σίγουρα μπορεί να σταθεί δίπλα σου ως άξιος συμπαραστάτης όταν το χρειαστείς.

ελιξίριο της νεότητας

3. Έχεις ανακαλύψει που κρύβεται το ελιξίριο της νεότητας! Αστειεύομαι… δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές εν έτη 2020, εσύ όμως παρά όλα αυτά είσαι άτρωτος! Αθλείσαι καθημερινά, τρως υγιεινά, προσέχεις τις καταχρήσεις και δεν φορτίζεις με περιττό άγχος τον εαυτό σου.

ιδιωτικό ελικόπτερο

4. Έχεις ιδιωτικό ελικόπτερο! Συνεπώς, ανά πάσα στιγμή μπορείς με ένα απλό σφύριγμα να καλέσεις τον προσωπικό σου πιλότο και εντός 15λέπτου να βρίσκεσαι στο ελικοδρόμιο οποιουδήποτε νοσοκομείου επιθυμεί ο προσωπικός σου ιατρός, από οποιοδήποτε σημείο και να βρίσκεσαι!

αποταμίευση

5. Αν είσαι από εκείνους που δεν πρόλαβαν να αποταμιεύσουν τουλάχιστον 50.000 ευρώ για μια ώρα ανάγκης, κανένα πρόβλημα! Σίγουρα ο εργοδότης σου θα σου δανείσει ίσως και χαρίσει ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα πάγια έξοδα (δάνεια, λογαριασμοί, Ενοίκιο κλπ) που “τρέχουν” κατά την διάρκεια της διαμονής σου στο νοσοκομείο.

ασφάλεια

6. Το 2009 έκλεισε η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Ναι, αυτός σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να μην ασφαλίσεις την υγεία σου στις υπόλοιπες αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου οι οποίες ελέγχονται υπό αυστηρό ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο. Άλλωστε, το ίδιο το ελληνικό κράτος το οποίο έχει κηρύξει πτώχευση 4 φορές επίσημα στην ιστορία του συν 1 ανεπίσημη (2009), καθίσταται φερέγγυο πλέον και άτρωτο… ή μήπως όχι;

ασφαλιστής

7. Ο ασφαλιστής του κουνιάδου του αδερφού του κουμπάρου σου, είναι περίεργος τύπος και ακούγεται μάλιστα ότι καταχράστηκε χρήματα πελατών και έφυγε με αεροπλάνο στο Μεξικό για να ζήσει το όνειρο του ως μεγιστάνας. Αυτός σίγουρα είναι δυνατός λόγος ώστε να μην εμπιστευθείς την ασφάλιση της υγείας σου σε κανέναν επαγγελματία και πιστοποιημένο ασφαλιστικό πράκτορα!

διακοπές

8. Προέχει να τακτοποιήσεις πρώτα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες σου (βόλτα – ταξίδια- καινούργιο μηχανάκι )και ύστερα να κάνεις το πολυτιμότερο δώρο στον εαυτό σου. Άλλωστε, κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από την ίδια μας την υγεία. Εκτός και αν δεν είναι έτσι…

γιατρός
9. Διατηρείς πολύ καλές σχέσεις με τον κουμπάρο σου ο οποίος είναι παθολόγος ιατρός. Αυτή η μία ειδικότητα ίσως υπερκαλύπτει τις υπόλοιπες δεκάδες ειδικότητες της ιατρικής που πιθανόν να χρειαστείς σε κάποια στιγμή της ζωής σου. Γνώμη μου πάντα…  Σίγουρα λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι με τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα ήταν περιττό έξοδο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Αν όμως τελικά πιστεύεις ότι οι παραπάνω λόγοι για να μην ασφαλισθείς είναι εκτός πραγματικότητας, θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω ευγενικά ότι πλέον η ασφάλιση υγείας είναι πολύ πιο προσιτή από όσο νομίζεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο που σε παίρνει ο ασφαλιστής σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει…

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα!


Θέλω Να Με Πάρεις Τηλέφωνο!


Facebook


Youtube