22% Των Ελλήνων Δηλώνει Ότι Έχει Πρόβλημα Στην Πρόσβαση Στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Το 69% Των Επιχειρήσεων Παρουσίασε Σημαντική Μείωση Στα Έσοδά Της Λόγω Της Πανδημίας

Ενώ Το 13% Των Ελλήνων Είναι Χωρίς Δουλειά.

Μην Ρισκάρετε Το Σπίτι Σας, Το Αυτοκίνητό σας, Την Ύπαρξη Της Οικογένειάς Σας Ούτε Για Ένα Λεπτό Ακόμα

Ονομάζομαι Αντώνης Κουλουμπής και από το 2016 βοηθάω οικογένειες, επαγγελματίες και εργαζόμενους να κερδίσουν χρόνο και χρήμα και να αποκτήσουν την υγειονομική και οικονομική προστασία που χρειάζονται.

 

Οι άνθρωποι συχνά αμελούν βασικές πτυχές της ζωής τους και σε μια δύσκολη στιγμή δεν έχουν μια ασπίδα προστασίας. Μπορούμε να συζητήσουμε και να σας υποδείξουμε τους κινδύνους αυτούς, καθώς και να συζητήσουμε εύκολες και προσιτές λύσεις, οι οποίες θα καλύψουν εσάς και την οικογένειά σας σε κάθε περίπτωση.

Τι Θα Συμβεί Αν Δεν Μπορείτε Να Δουλέψετε Πια?

Οι περισσότεροι δεν σκέφτονται τι θα συμβεί αν έχουν ένα σοβαρό ατύχημα. Εσείς και η οικογένειά σας έχετε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής – θα μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε άνετα χωρίς εισόδημα?

Επίσης, μια επικείμενη σύνταξη δεν μπορεί να καλύψει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή και θεραπεία.

Αν έχετε όμως προνοήσει, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ότι όλα θα πάνε καλά για εσάς αλλά και για αυτούς που αγαπάτε.

Ανακαλύψτε μέσα σε 30′ πως μπορείτε να καλύψετε τα κενά και να προστατευθείτε

Πάρτε Μία Γεύση Από Ό,τι Θα Συζητήσουμε Στην 30λεπτη Συνάντησή Μας

Προστατεύετε Τα Πιο Σημαντικά Περουσιακά Σας Στοιχεία?

Δεν αναφέρομαι στο σπίτι σας, τα υλικά αγαθά ή το αυτοκίνητό σας αλλά σε ΕΣΑΣ και την δυνατότητά σας να συνεχίζετε να παράγετε.

Μόλις το 2,42% των Ελλήνων είναι ασφαλισμένο με κάποια ιδιωτική ασφάλιση παρόλο που ο καρκίνος σύντομα θα αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στην Ευρώπη, με 1 στους 2 Ευρωπαίους να διαγιγνώσκονται με κάποιο είδος καρκίνου, όπως αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου.

Αυτό το στοιχείο από μόνο του καταδεικνύει το πόσο εκτεθειμένοι είστε. Σιγουρευτείτε ότι έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και είστε προστατευμένοι αν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

Μπορείτε Να Κοιμάστε Ήσυχοι Γιατί Πάντα Έχουμε Γνώμονα Το Συμφέρον Σας

Πολλοί δεν σκέφτονται τι θα συμβεί εάν έχουν ένα σημαντικό ατύχημα/ασθένεια και δεν μπορούν να εργαστούν. Πως θα βοηθήσετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε?

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε σωστά το μέλλον σας, διασφαλίζοντας όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς.

Ανακαλύψτε μέσα σε 30′ πως μπορείτε να καλύψετε τα κενά και να προστατευθείτε

ΔΩΡΕΑΝ, Χωρίς Υποχρέωση 30' Έλεγχος Υγείας-Οικονομικών + Πλάνο Δράσης

Στην 30λεπτη συνάντηση, θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές της κατάστασής σας, θα ανακαλύψουμε που είστε εκτεθειμένοι, τόσο σε θέματα υγείας όσο και στα οικονομικά σας.

Θα λάβετε επίσης ένα πλάνο δράσης το οποίο θα βελτιώσει την κατάσταση σας, θα μειώσει τους κινδύνους και θα σας δώσει ηρεμία γνωρίζοντας ότι εσείς και η οικογένεια σας είστε προστατευμένοι.

Θα συζητήσουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι, είτε να ξεκινήσετε την οικογενειακή σας ζωή είτε να διαμορφώσετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα οικονομικό πλάνο. Θα αναλύσουμε τους κινδύνους, τα οικονομικά σας δεδομένα, τον τρόπο ζωής σας και πιθανά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στο μέλλον.

Θα δημιουργήσουμε ένα πλάνο ασφάλειας για εσάς και τα περουσιακά σας στοιχεία για να αποτρέψουμε πιθανούς κινδύνους.

Πρέπει Να Δράσετε Τώρα

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Νιώστε και εσείς την ασφάλεια και την σιγουριά που αισθάνονται όλοι οι πελάτες μας.

Translate »